Het seizoen 2023

Beste tennisvrienden,

Het zijn niet meteen temperaturen die aan buitentennis doen denken, maar het bestuur van Royal Racing Tienen is toch al volop bezig met het seizoen 2023. Een belangrijke nieuwigheid zal de aanleg van twee jeugdterreinen zijn, op de plaats waar vroeger terrein 1 was. We willen onze jeugd zo nog extra in de watten leggen.

De samenwerking tussen onze club en Grand Slam Tienen is door beide partijen positief geëvalueerd en we gaan er dus graag mee door. Onze leden blijven welkom op de nieuw aangelegde binnenterreinen van Grand Slam tijdens het outdoor tennisseizoen en dat zonder meerkost.

Op onze website kan je (binnenkort) ons lesaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen bekijken. We hopen op talrijke inschrijvingen in onze tennisschool, onder leiding van Alex Horobeanu.

Ondanks alle verhoogde werkingskosten zijn we er toch in geslaagd om het lidgeld zeer democratisch te houden. Dus aarzel niet en maak je lid van onze club!

In 2023 zien we jullie ook graag op onze activiteiten. We geven er al graag enkele mee:

10/02/2023 - Nieuwjaarsreceptie

17/04/2023 -  Start seizoen 2023

31/07-13/08 -  Zomertornooi

Tenslotte, voel je je geroepen om mee te werken aan de club, aarzel niet om ons te contacteren! Vele handen maken licht werk.

Voor het bestuur

Lukas Joosen - Voorzitter


17 april 2023

Het seizoen 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x