Interclub 2023

Wil je deelnemen aan de interclub, dan dien je dit door te geven aan Dimitri Tuts (tutsdimitri@gmail.com). Heb je al een ploeg, vermeld dan de medespelers en de reeks waarin je wil spelen. Indien je nog geen ploeg hebt en toch eens wilt proeven van de leukste tijd van het jaar met de interclub, geef dit ook gerust door. We zoeken een ploeg waar je perfect in mee kan spelen. Je mag ook aangeven of je vaste waarde bent of liever reserve. Ook jeugdspelers mogen hun inschrijving doorgeven aan Dimitri. De ploegen worden samengesteld in samenspraak met de hoofdtrainer Alex. Ook hier weer, indien jullie al zelf een ploeg hebben waarin jullie willen spelen, mag dit ook zeker door gegeven worden.

Om deel te nemen aan de interclub, moet je vanzelfsprekend lid zijn van onze club. We kunnen dan ook enkel leden op de lijsten zetten die hun inschrijvingsgeld reeds betaald hebben. De inschrijvingen voor de ploegen loopt tot 31/01/2023. We vragen daarom aan alle spelers die wensen te spelen om hun lidgeld te betalen tegen ten laatste 15/01/2023.

Meer informatie over de reeksen kan je vinden op de website van Tennisvlaanderen via volgende link: https://www.tennisvlaanderen.be/gewestelijke-interclub. Er zijn reeksen voor iedereen: Jeugd, Heren, Dames, Leeftijdsreeksen en dubbel interclub.

We vragen volwassenploegen die in het weekend spelen om minstens 1 persoon per ploeg de opleiding scheidsrechter en interclubleider te laten volgen dit voorjaar. De inschrijving wordt volledig door de club terugbetaald na het behalen van het diploma. Volg hier de link voor:

Je kan er een formulier invullen om op de hoogte gebracht te worden wanneer de extra opleidingen in het voorjaar ingepland worden.

Indien je nog vragen zou hebben over de interclub, mag je deze altijd naar Dimitri door mailen.


15 January 2023

Interclub 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x